Vi har hållit kurser
i BAS och BAM
sedan 2010.

Med nöjda kursdeltagare från fler än 6 000 företag leder vi utvecklingen inom BAS- och BAM-utbildningar i Sverige!


Hej och välkommen!


Vi har uppdaterat vår hemsida och logotyp!

Vi heter fortfarande Branschutbildarna Sverige AB och vi utvecklar fortfarande arbetsmiljöutbildningar. Det nya som hänt är att vi uppdaterat vår grafiska profil och logotyp i samband med vårt 10-årsjubileum i december 2020. Hoppas ni tycker om den lika mycket som vi.

Branschutbildarna ny logotyp

Alla våra kurser

Vi har något för alla, oavsett om du föredrar lärarledda lektioner eller vill se föreläsningar på ditt eget schema.

Här hittar du även våra självstudiekurser inom OSA samt Ställning 2-9 m.

Undrar du över någonting så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Självstudiekurs BAS P/U

Ett urval av alla företag som gått arbetsmiljökurser hos oss.


Kurspaket

Nu kan du köpa ett paket med våra populära kurser inom BAS P/BAS U och BAM. Vi gör det enklare för dig att hitta rätt utbildning, samtidigt som vi har sänkt priset med 15 % när du köper ett kurspaket!

We also offer package deals on our courses in English!

Delad BAS P-U och BAM

Era omdömen är grunden i vår utveckling av kurserna.

Era omdömen är grunden i vår utveckling av kurserna.

En interaktiv utbildning är inte lätt att utföra så med tanke på det var utbildningen bra och väl genomförd, ett litet kunskapstest på slutet för att se så vi fått en grov hum om vad som gäller eller var vi hittar information hade inte skadat. I det stora hela en BRA utbildning!

⭐⭐⭐⭐


Conny Egrenius

Brösarp-Tranås Församling

Kursledaren var mycket vältalig , saklig och påläst om ämnet. Tack för bra kurs!

⭐⭐⭐⭐⭐


Marcus Nyblom

Bra utbildningskoncept, väldigt omfattande. Frågeställningar som kräver rejäla fördjupningar för att klara testet. Kursen får högsta betyg!

⭐⭐⭐⭐⭐


AA- Fastighetsintreör Nord

Enkelt och smidigt med webb-utbildning och att kunna utföra när det passar bäst istället för att vara ledig i flera dagar.

⭐⭐⭐⭐


Annika Tenggren

Bra att man kunde stämma av vad som blev fel.

⭐⭐⭐⭐⭐


David Karlsson

Sweco

Mycket bra utbildning med en mycket kunnig lärare/föreläsare. Intressant och förståeligt så att varje individ förstår vad arbetsmiljö verkligen är och hur viktigt det är. Bara ++++++

⭐⭐⭐⭐⭐


Elisabeth Holm Dernehed

Cityentreprenad i Malmö AB

Under rådande omständigheter fick jag gå en distanskurs. Ska erkänna att jag var lite skeptiskt till en början men kursen var väldigt bra upplagd, allt togs i ett lagom tempo och man fick tillfälle att reflektera och tänka igenom innan man svarade på frågor.

⭐⭐⭐⭐


Fredrik Lindskog

En tydlig och pedagogisk webb-utbildning med möjlighet att skriva testet flertalet gånger om man missat någon fråga. Ett bra upplägg om man tycker att distansutbildningar är ett alternativ.

⭐⭐⭐⭐


JBL Construction Consulting AB

Bra att kunna köra kursen enskilt via uppkoppling i dessa coronatider. Det är ganska mycket att läsa och gå igenom. Det blir rätt rörigt om man inte har AFS:arna utskrivna eller i pappersform. Men som helhet är kursen bra och mycket bra att intyget kommer direkt. Kan rekommenderas!

⭐⭐⭐⭐


Jordmarken Bygg och Projektledning AB

Det var en väldigt bra kurs med en bra kursledare som förklarade allt på ett väldigt pedagogiskt sätt, brukar normalt sätt tycka att sådana här kurser är ganska tråkiga men vart glatt överaskad.

⭐⭐⭐⭐⭐


Kenneth brinkestål

Sjöstadens elteknik AB

Fantastiskt personal som finns till för dig, oavsett ditt behov av hjälp!

⭐⭐⭐⭐⭐


Kim Bredin

XAMIK Procurement

Tidsbesparande att kunna utbilda mig via internet och ett bra program som gav möjligheten att backa och plugga på mer där jag missade information. Föreläsaren var kunnig och saklig.

⭐⭐⭐⭐


Marcus Jacobi

Kursledaren var mycket vältalig , saklig och påläst om ämnet. Tack för bra kurs!

⭐⭐⭐⭐⭐


Marcus Nyblom

Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar anpassade efter era behov.

Courses in English

Branschutbildarna has since the start in 2010 educated personnel from more than 6.000 companies in Sweden. You can study BAS P/U, BAM and Ställning (scaffolding) 2–9 meters, online.

Den här webbplatsen använder cookies till att förbättra din upplevelse som besökare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår integritetspolicy.

Läs mer