Unna Dig den bästa grundutbildningen i BAM – Bättre arbetsmiljö.

Under kursdagen visar vi dig hur du startar upp, organiserar och underhåller en systematiserad arbetsmiljöpolicy hemma på ditt företag så alla blir nöjda och glada – även Arbetsmiljöverket. 

Med över 11 000 nöjda kursdeltagare från fler än 5 000 företag sen starten 2010 har Branschutbildarna blivit en av de ledande aktörerna på marknaden och 2020 firar vi 10-årsjubileum.

Hjärtligt välkommen in i värmen och gemenskapen hos Branschutbildarna Sverige AB.

Se kommande kurstillfällen

 

(Bättre arbetsmiljö – BAM är ursprungligen framtagen av Svenskt Näringsliv, LO och PTK tillsammans med Prevent och följer branschens krav enligt SAM-föreskriften)

Vi gör även företagsanpassade kurser där vi kommer ut till ert företag och skräddarsyr utbildningen utifrån era unika arbetsförhållanden och er unika arbetsmiljö. Läs mer här

Psykosocial arbetsmiljö samt organisatorisk och systematisk arbetsmiljö (OSA)

Vår psykiska och sociala arbetsmiljö är lika viktig som den fysiska. Den 31 mars 2016 började nya föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4) att gälla. Den psykosociala, organisatoriska och den sociala arbetsmiljön (OSA) är en viktig ingrediens i alla våra kurser. Det handlar om att exempelvis känna trygghet i sin anställning, att ha möjlighet till personlig utveckling och bra samarbete. Ett bra psykosocialt klimat är mycket viktigt för trivsel och lönsamhet.

I sällskap med andra deltagare får du genom praktiska övningar lära dig hur du startar upp, organiserar och underhåller en systematiserad och bättre arbetsmiljöpolicy hemma på ditt företag. Efter denna utbildning erhåller du ett intyg som beskriver din nya kompetens.

Pris

 4 400 kr / deltagare

Kurstillfällen

Inga tillgängliga datum för den valda kursen