Ergonomi för telemarketing – Videokurs 2019-02-21T11:16:54+01:00

Ergonomi för telemarketing – Videokurs

Utbildningen går igenom uppbyggnad och funktioner hos muskler, leder, nerver, ligament och skelett, visar effekterna av stress och dålig hållning och vad du kan göra för att förbättra din röst- och sittergonomi.

Kursbeskrivning

I utbildningen Ergonomi för telemarketing får du som arbetar på kontor med service- och/eller försäljningstjänster lära dig hur du förbättrar din hälsa långsiktigt och minskar kostnader för sjukfrånvaro. Utbildningen går igenom uppbyggnad och funktioner hos muskler, leder, nerver, ligament och skelett, visar effekterna av stress och dålig hållning och vad du kan göra för att förbättra din röst- och sittergonomi.

Ergonomi för telemarketing följer Arbetsmiljöverkets riktlinjer och genom utbildningen får du förbättrad kännedom om anatomi, systematiskt arbetsmiljöarbete och forskning kring ergonomi samt vilka positiva förändringar du kan göra för din hälsa.

Pris

 1 795 kr / deltagare

Deltagare

Ta bort
+ Lägg till deltagare

Tack för din beställning!

Du kommer nu att få ett mail där du behöver bekräfta ditt köp av videkursen. När du har gjort det så får kursdeltagarna som är anmälda ett mail och därifrån kan de bekräfta sitt deltagande och påbörja sin kurs.

Kursinnehåll

1. Statistik

2. Forskning och kvalité

3. Anatomi, fysiologi och biomekanik

4. Statiskt muskelarbete

5. Leder

6. Ryggrad och impulskraft

7. Stress

8. Hållning

9. Specifik forskning och statistik

10. Röstergonomi

11. Sittergonomi

12. Krav- och kontrollmodellen

13. Introduktion till regler och ansvar

14. Ansvar

15. Systematiskt arbetsmiljöarbete

16. Summering av kursen

  • Extramaterial

Examen, diplom m.m.

Direkt efter genomförd kurs mailas kursintyg till angiven e-post.

Du gör kursen på bussen, på tåget, på jobbet tillsammans med dina kollegor och arbetskamrater, hemma i soffan eller varför inte i hängmattan. Videokurserna är i inspelade med professionella kursledare och du väljer om du vill använda dator, surfplatta eller smartphone. Du kan pausa, spola tillbaka och repetera kursen hur många gånger som helst.