[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”#7c9a14″ border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”15px” padding_right=”5px” padding_bottom=”0px” padding_left=”5px” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_accordion type=”” boxed_mode=”yes” border_size=”2″ border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”no” icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_toggle title=”Allmän information gällande fakturor” open=”no”]

  • Faktura skrivs när er beställning har kommit oss tillhanda.
  • Faktura e-postas till den e-postadress som är angivet på er beställning.
  • Betalningsvillkor 30 dgr netto.
  • Vi använder oss av Nox Finans Påminnelseservice.
  • För dig som vill betala med kort eller dela upp betalningen går det bra att använda Klarna.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Lägger ni på någon fakturaavgift eller andra avgifter?” open=”no”]

Vi använder oss av Nox Finans Påminnelseservice och det är detta som gäller.

Nox Finans regler för fakturor

Branschutbildarna har valt att använda sig av Nox Finans Påminnelseservice och då  innebär det att de vill ha hjälp av oss att få in pengarna för en förfallen faktura.
Det första vi då gör är att skicka ut ett mejl till er som informerar om att ni har en förfallen faktura och omber er att betala denna direkt (om er leverantör har lagt in er mejladress på ert kundkort i sitt Fortnox). Då denna notifiering om förfallen faktura kommer har det ännu inte hunnit tillkomma någon påminnelseavgift, och är menad som en snäll påminnelse för att ni ska hinna betala innan några avgifter hinner tillkomma.

Har ni inte betalat en vecka efter förfallodatum kommer det en Påminnelse. Denna går ut via både post och mejl, och på påminnelsen har det tillkommit en påminnelseavgift på 60 kr + ev ränta.
Har ni fortfarande inte betalat två veckor efter förfallodatum går det ut ett inkassokrav. Även denna går ut via både post och mejl och här tillkommer ytterligare 180 kr + ev ränta.

Om ni fortfarande inte har betalar 32 dagar efter att fakturan har förfallit är det möjligt för er leverantör att välja att vi ska skicka fakturan vidare till Kronofogden för betalningsföreläggande.
Om ni betalar mindre än det saldo som är aktuellt på fakturan går det ut ett automatiskt efterkrav med resterande belopp som ni behöver betala in för att fakturan ska bli slutbetald.

[/fusion_toggle][/fusion_accordion][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]