Grundläggande fallskydd – Videokurs

Detta är en grundläggande utbildning i fallskydd. Utbildningen går igenom de teoretiska delarna av hur du som arbetare inom bygg- och industrimiljö arbetar säkert på hög höjd.

Kursbeskrivning

Videokursen Grundläggande fallskyddsteori är inspelad med professionell utbildare. Den är uppdelad i 11 stycken videoavsnitt. Efter varje avsnitt ska kursdeltagaren besvara ett antal kontrollfrågor för att ta sig vidare till nästa avsnitt. När samtliga kontrollfrågor besvarats korrekt mejlas ett kursintyg ut omgående till angiven e-postadress.

Pausa och repetera kursen obegränsat under hela 12 månader.

Läs och studera när du vill och var du vill på din dator, surfplatta eller smartphone. Pausa, spola tillbaka repetera kursen eller delar av den så ofta du vill. Kursdeltagare har tillgång till kursen 12 månader.

Pris

1295 kr / deltagare

Deltagare

Ta bort
+ Lägg till deltagare

Tack för din beställning!

Du kommer nu att få ett mail där du behöver bekräfta ditt köp av videkursen. När du har gjort det så får kursdeltagarna som är anmälda ett mail och därifrån kan de bekräfta sitt deltagande och påbörja sin kurs.

Grundläggande fallskydd innehåller följande moment

1. Arbetsmiljölagen

2. Lagar och regler

3. Risker och åtgärder del 1

4. Risker och åtgärder del 2

5. Risker och åtgärder del 3

6. PPE – Personlig skyddsutrustning

7. Ankarpunkter

8. Stegar och skyddsräcken

9. När olyckan är framme

10. Självevakuering och nedtagning av nödställd

11. Slutprov

  • Extramaterial

Examen, diplom m.m.

Skriv ut ditt kompetensintyg/diplom direkt efter avklarad kurs.

Du gör kursen på bussen, på tåget, på jobbet tillsammans med dina kollegor och arbetskamrater, hemma i soffan eller varför inte i hängmattan. Videokursen är inspelad med professionell kursledare och du kan använda dator, surfplatta eller smartphone. Du kan pausa, spola tillbaka och repetera kursen hur många gånger som helst under de 12 månader du har tillgång till kursen.

Så snart du klarat kursen mejlas ditt kursintyg ut automatiskt till den e-postadress du angav vid beställningen.