Kursintyg/Diplom/Certifiering – FAQ

Kursintyg/Diplom/Certifiering – FAQ

Kursintyg för lärarledd kurs skickas ut via e-post efter genomförd och godkänd kurs förutsatt att vi mottagit din betalning. Om du betalat men ändå inte fått ditt intyg vänligen kontakta oss via mail: info@branschutbildarna.se. Vid webb-tentamen kan du skriva ut ditt diplom omedelbart efter genomförd och godkänd tentamen.
Det går bra att beställa ett nytt intyg via den här länken: Beställ intyg
Kursintyg för lärarledd kurs skickas ut via e-post efter genomförd och godkänd kurs förutsatt att vi mottagit din betalning.
Arbetsmiljöverket rekommenderar uppföljning vart 5:e år med anledning av att nya regler / lagar tillkommer eller ändras flera gånger per år. Som arbetsgivare är du alltid skyldig att hålla dig uppdaterad gällande lagändringar.
Det är viktigt att förstå skillnaden mellan certifierad Bas P/U och att inneha godkänd BAS P/U-kompetens. Vi på Branschutbildarna erbjuder BAS P/U-grundkurs. Denna grundkurs ger dig ett utbildningsintyg som visar att du uppfyller de krav som stalls av AV (Arbetsmiljöverket) och arbetsmarknadens parter för att vara med och lämna in anbud och utföra jobb mot betalning. För att erhålla en certifiering som BAS P / BAS U krävs omfattande högskoleutbildning, krav på lämplighet, arbetserfarenhet, tentamensintyg m.m