För dig som behöver ett
BAS U och/eller BAS P
certifikat

Du kan erhålla ditt BAS P/BAS U-certifikat redan idag om du har bråttom. Välj att göra din Bas P/U-utbildning i klassrum, på distans eller online. Studera var du vill, när det passar Dig. Scrolla ner och välj den kursmodell som passar Dig bäst.


Vi kommer gärna ut till ert företag och anpassar kurserna för er unika verksamhet. Anmäl ert intresse HÄR

Branschutbildarna är godkända AFA-utbildningsanordnare. Nu kan du få upp till 70% av kursavgiften betald när du går en arbetsmiljöutbildning hos oss! Läs mer  HÄR

 

 

Bas P/Bas U-Grund / Distansutbildning

(Lärarledd distansutbildning via dator eller surfplatta)

– Passar dig som föredrar möjligheten att kommunicera och ställa frågor live till kursledaren. Den här distanskursen finns även som onlineutbildning. (Läs mer nedan)

Registrering hos ID06 kompetensdatabas ingår i priset.

Läs mer och boka BAS P/U-Grund / Distansutbildning

 

Bas P/Bas U-Fördjupning / Distansutbildning

(Lärarledd distansutbildning via dator eller surfplatta)

–  OBS! Du bör ha gått BAS P/BAS U-Grund eller motsvarande för att kunna tillgodogöra dig innehållet i den här kursen. Den här livestreamade kursen finns även som videokurs. (Läs mer nedan)

Registrering hos ID06 kompetensdatabas ingår i priset.

 

Läs mer och boka BAS P/U-Fördjupning / Distansutbildning

Vad är en ”Distansutbildning”?

Distansutbildning innebär att du deltar i kursen via din dator. Istället för att sitta i ett klassrum sitter du framför din dator med en kamera så att du kan följa undervisningen. Via videolänk kan du ställa frågor, vara aktiv i diskussioner och delta tillsammans med dina kurskamrater i grupparbeten som om du vore på plats.

Bas P/Bas U-Grund / Onlineutbildning

(Onlineutbildning som du kan gå när du vill från dator eller surfplatta)

En inspelad version av vår lärarledda fysiska kurs. Kursen är indelad i 18 lektioner som motsvarar 8 timmar (1 heldag) lärarledd kurs. Efter varje lektion besvaras 3–6 kontrollfrågor för att komma vidare till nästa lektion. När alla lektioner klarats med godkänt resultat mejlas kursintyget ut omgående. Passar dig som vill studera i din egen takt när Du har tid. 

Registrering hos ID06 kompetensdatabas ingår i priset.

 

Betala med SWISH eller Klarna och starta din videokurs omgående.

 

 

Läs mer och boka BAS P/U-Grund / Onlineutbildning

 

Bas P/Bas U-Fördjupning / Onlineutbildning

(Onlineutbildning som du kan gå när du vill från dator eller surfplatta)

OBS! Du bör ha gått BAS P/BAS U-Grund eller motsvarande för att kunna tillgodogöra dig innehållet i den här kursen.

Onlineutbildningen är en inspelad variant av vår lärarledda livestreamade kurs BAS P / BAS U – Fördjupning. Den består av 16 lektioner. Fördelen med onlineutbildning att du har friheten att studera när du vill och var du vill.

Registrering hos ID06 kompetensdatabas ingår i priset.

 

Betala med SWISH eller Klarna och starta din videokurs omgående.

 

 

Läs mer och boka BAS P/U-Fördjupning / Onlineutbildning

Vad innebär ”onlineutbildning”

-Onlineutbildning är en inspelad version av en lärarledd fysisk kurs. Kursen är indelad i ett antal lektioner som motsvarar 8 timmar (1 heldag) lärarledd kurs i klassrum. Efter varje lektion besvaras 2–5 kontrollfrågor för att komma vidare till nästa lektion. När alla lektioner klarats med godkänt resultat erhåller kursdeltagaren ett kursintyg som beskriver kursens innehåll. Studera var du vill, när du vill. Använd din smartphone, sufplatta eller dator. Plugga några minuter när Du har tid på bussen, vid köksbordet, på kontoret eller var du vill. Du kan spola fram och tillbaka, repetera valfria avsnitt obegränsat antal gånger.

Bas P/Bas U-Repetition/ Onlineutbildning.

(Onlineutbildning som du kan gå när du vill från dator eller surfplatta)

– För dig som har tidigare erfarenhet och utbildning men behöver uppdatera ditt gamla BAS P/ BAS U-intyg.

Betala med SWISH eller Klarna och starta din självstudiekurs omgående.

 

Läs mer och boka BAS P/U-Grund / Onlineutbildning, repetition

Onlineutbildning innebär att du läser in studiematerialet på egen hand och gör ett kunskapsprov (webbtentamen). Du får göra om provet ett obegränsat antal gånger så länge du har access till kursen. Om du inte har gedigen arbetslivserfarenhet eller saknar tidigare arbetsmiljöutbildning så rekommenderar vi att du väljer vår Onlineutbildning grund eller den distanskursen. Eftersom detta är en självstudiekurs kan vi ej registrera kursen hos ID06 kompetensdatabas om du inte registrerat dig där för tidigare kurser. Digitalt kursintyg ingår dock så självstudiekursen gäller för dig som behöver bifoga Bas P/Bas U-intyg vid inlämnande av offert eller inträde på byggarbetsplats.

Företagsanpassade utbildningar.

Större delen av våra utbildningar kan erbjudas som intern, företagsanpassad utbildning i klassrum eller på distans. I stället för att era medarbetare ska resa till utbildningen kan vi komma direkt till er. Kanske har ni någon lämplig lokal, alternativt att vi kommer till någon av er utvald konferenslokal. Vi hjälper även till att ordna konferenslokal utan extra kostnad.

Skräddarsydda BAS-kurser för ditt företag.

Vi skräddarsyr kurser till ditt företag baserat på ert företagsinterna system, era mallar och er unika företagskultur.

Vi kan också hjälpa er att sätta ihop ett eget kurspaket där vi tillsammans kombinerar och plockar valda delar från våra olika kurser och skapar en helt unik utbildning som är utformad och skräddarsydd till er verksamhet och era unika behov.

FÖRETAGARE!

Vi anpassar gärna kurserna för er unika verksamhet. Vi gör gärna kurserna i klassrum eller på distans via webben. Ni väljer. 

Kontakta oss för mer information/offert på företagsanpassade kurser.

Har du fortfarande svårt att bestämma dig?

Kontakta oss via chat, mejl eller telefon om du vill ha rådgivning eller har övriga frågor / funderingar.

Bemannad kundservice.

Kursdeltagare har fri tillgång till vår bemannade kundservice via mejl, chat och telefon före, under och även efter det att kursen är avslutad.

Kontakta oss

Omdömen om de lärarledda kurserna för BAS P/U.

Omdömen om de lärarledda kurserna för BAS P/U.

Kursledaren är skicklig på att framföra kunskap inom ett svårt och komplex område. Bra jobbat!
⭐⭐⭐⭐⭐

En intressant och givande kursdag.
⭐⭐⭐⭐⭐

Mycket information ska in på kort tid. Kursledarens kompetens är bra.
⭐⭐⭐⭐

Kursen var bra och även kursledarens kompetens var toppen. Saknar dock mer mer av praktikfall. Men i helhet en bra kurs!
⭐⭐⭐⭐⭐

Kursledaren kan sin sak. Dock så hade det varit bra med lite mer ingående på hur man upprättar en arbetsmiljöplan.
⭐⭐⭐⭐⭐

Bra och tydlig kursledare.
⭐⭐⭐⭐⭐

Heltäckande. Bra och användbara tips.
⭐⭐⭐⭐

En bra kursledare som förklarade ett tråkigt ämne på ett så roligt sätt som möjligt.
⭐⭐⭐⭐⭐

Hade önskat att det var färre slides och mer övningar men är helt nöjd generellt med kursen.
⭐⭐⭐⭐

Kursledarens kompetens är toppen men hade gärna önskat mer statistik över arbetsskador och tillbud inom fler yrken som ex. elektriker.
⭐⭐⭐⭐

BAS P / BAS U – Byggarbetsmiljösamordnare för planering och projektering samt utförande.


 Våra utbildningar följer Arbetsmiljöverkets rekommendationer.

Alla våra utbildningar är digitala och genomförs online. Hos oss kan du välja på vilket sätt du vill studera: genom lärarledd kurs live, inspelad videokurs eller självstudiekurs. Du kan sitta vart du vill så länge du har en stabil internetuppkoppling.

Du kommer att efter denna kurs ha praktiska kunskaper i de nya arbetsmiljöreglerna för byggnads- och anläggningsarbeten för planeringen och projekteringen (BAS P) samt även utförandet (BAS U).

Efter genomförd kurs hos oss erhåller du ett kursintyg som beskriver kursens innehåll och din godkända BAS P/U-kompetens.

Vi har utbildare som är diplomerade av Prevent.

Om ni har kollektivavtal och uppfyller kraven så har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden subventionerad. BAS P/BAS U-utbildning för arbetsledare med arbetsmiljöansvar berättigar studiestöd från AFA. Vi är godkända utbildningsanordnare genom AFA Försäkring. Om ni har kollektivavtal och uppfyller kraven så har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden för BAS P/BAS U-utbildningen subventionerad. (Gäller ej självstudiekursen)

Läs mer här.

Söker du en intern företagsanpassad utbildning?

Vi kan skräddarsy en kurs som matchar just ert företags förutsättningar. Vi kan anordna kurser på plats hos er eller lärarledda online med våra kompetenta och omtyckta kursledare. Hör av er till oss för att veta hur vi kan hjälpa just er.

Den här webbplatsen använder cookies till att förbättra din upplevelse som besökare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår integritetspolicy.

Läs mer