Om oss

Drivna av att göra Svenska arbetsplatser säkrare och bidra till färre olyckor utvecklar vi kurser inom främst BAS P/UBAM/SAMEntreprenadjuridik 1 och 2 Heta arbeten samt Ställning 2-9 meter.

Vi brinner för att göra Sveriges företag till en säkrare arbetsplats både fysiskt och psykiskt.

Vi är ett högst personligt företag där vi sätter dig som kund i fokus. Sedan starten 2010 har vi gjort tusentals fysiska kurser i klassrum, konferenslokaler och ute hos företag. Sen pandemin startade fortsätter vi att leverera samma professionella kvalitet med våra digitala kurser.

Vi anser att företagets största tillgång är människorna som utför arbetet. En god arbetsmiljö gör arbetsplatsen mer attraktiv och bidrar till färre sjukskrivningar, minskad personalomsättning, lägre kostnader och högre kvalitet. En väl fungerande arbetsmiljö är till stor del avgörande för hur bra företaget och dess medarbetare mår!

Vår vision

Den handlar om att vi ska kunna leverera kurser med högsta kvalitet till så många som möjligt av er därute. Oavsett om du är liten eller stor, stark eller svag, gammal eller ung ska våra kurser och utbildningar se till att du lär dig det du behöver för att göra din och dina medarbetares arbetsdag både tryggare och trevligare.

Vår uppgift är att leverera arbetsmiljökunskap på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Vårt mål är att du efter avklarad kurs ska känna att detta var precis det som du letat efter! Att du känner trygghet, säkerhet och glädje i att du nu kan förbättra din organisation, team eller företag.

Ni – våra kunder

Vi arbetar för att alltid ge bästa möjliga service till er. För att göra detta är ni alltid välkomna att höra av er till oss via telefon, chatt eller mejl. Oavsett om du redan är kund eller är intresserad av att studera hos oss så ska vi se till att göra det vi kan för att du ska bli nöjd.

Det är vi som är Branschutbildarna

Jouko Juvonen

Jouko Juvonen

Året 2009 arbetade Jouko som smed och stålbyggare på byggen runt om i landet. Det stora antalet skadade och förolyckade på svenska byggarbetsplatser diskuterades flitigt i media under den tiden. Det var då han fick idén om att starta en verksamhet som bidrar till att färre människor skadas, dör och mår dåligt på svenska arbetsplatser. Det företaget som grundades 2010 heter idag Branschutbildarna Sverige AB.

Christine

Christine Karlberg

Christine är en klippa! Inte bara för oss på företaget utan framför allt för dig som kund. Hon är alltid glad och hon är världsbäst på att hjälpa dig oavsett om det gäller specifika frågor om kurser, tekniska frågor eller fakturafrågor. Det hon inte kan svara på direkt tar hon reda på. Det kan du lita på!

Våra kursledare

Våra kursledare har upp till 30 års erfarenhet av arbetsmiljö- och säkerhetsarbete med fantastiska resultat. Dessa resultat försäkrar också att de är duktiga pedagoger då säkerhet och arbetsmiljöarbete i mycket handlar om att på ett lättfattligt och lättsamt sätt dela med sig av kunskaper, insikter och erfarenhet.