Om oss

Vi är Branschutbildarna AB. Drivna av att göra arbetsplatser säkrare och bidra till mindre olyckor utvecklar vi kurser inom främst BAS P/U och BAM. Vi brinner för att göra Sveriges företag till en säkrare arbetsplats både fysiskt och psykiskt.

Vi är ett högst personligt företag där vi sätter dig som kund i fokus. Just nu är det Jouko och Christine som arbetar på Branschutbildarna. Det är jag, Jouko, som grundade detta bolag och vilken resa vi har gjort! Vi hade vår första kurs för tio år sedan, för 40 personer i en lokal på Ersboda uppe i Umeå. Sedan dess har vi hjälpt 6000 företag att utbilda sig själva och sina anställda i hur du skapar en säkrare arbetsplatsmiljö. Och nu satsar vi mer på att leverera samma proffesionella kvalitet med våra digitala kurser.

Vi anser att företagets största tillgång är människorna som utför arbetet. En god arbetsmiljö gör arbetsplatsen mer attraktiv och bidrar till färre sjukskrivningar, minskad personalomsättning, lägre kostnader och högre kvalitet. En väl fungerande arbetsmiljö är till stor del avgörande för hur din personal mår!

Vår vision

Den handlar om att vi ska kunna leverera kurser med högsta kvalitet till så många som möjligt av er därute. Oavsett om du är liten eller stor, stark eller svag, gammal eller ung ska våra kurser och utbildningar se till att du lär dig det du behöver. Detta för att din arbetsplats ska bli säkrare.

Vår uppgift är att leverera arbetsmiljökunskap på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Vårt mål är att du efter avklarad kurs ska känna att detta var precis det som du letat efter! Att du känner trygghet, säkerhet och glädje i att du nu kan förbättra din organisation, team eller företag.

Ni – våra kunder

Vi arbetar för att ge bästa möjlig kvalitet till er. För att göra detta är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Då kommer någon av oss, Jouko eller Christine, att svara och se till att dina frågor blir besvarade. Oavsett om du redan är kund eller är intresserad av att studera hos oss så ska vi se till att göra det vi kan för att du ska bli nöjd.

Våra kursledare

Våra kursledare har upp till 30 års erfarenhet av arbetsmiljö- och säkerhetsarbete med fantastiska resultat. Dessa resultat försäkrar också att de är duktiga pedagoger då säkerhet och arbetsmiljöarbete i mycket handlar om att på ett lättfattligt och lättsamt sätt dela med sig av kunskaper, insikter och erfarenhet.