BAM – Bättre arbetsmiljö


BAM är den utbildning som Arbetsmiljöverkets inspektörer brukar rekommendera för personer med arbetsmiljöansvar för att få grundläggande arbetsmiljökunskaper. BAM – Bättre Arbetsmiljö är en perfekt utbildning för chefer, arbetsledare och skyddsombud och för alla som i sin yrkesroll har behov av att lära sig mer om hur arbetsmiljöfrågor ska hanteras. Under utbildningen lär sig deltagarna hur man kan arbeta för att förbättra både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Inga förkunskaper krävs.

Alla våra utbildningar är digitala och genomförs online. Hos oss kan du välja på vilket sätt du vill studera: genom lärarledd kurs live, inspelad videokurs eller självstudiekurs. Du kan studera där du är så länge du har en stabil internetuppkoppling.

Kursdeltagare har fri tillgång till vår bemannade kundservice via mejl, chat och telefon både under kursen och när kursen är avslutad.

Vi har utbildare som är diplomerade av Prevent.

Om ni har kollektivavtal och uppfyller kraven så har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden subventionerad.

Läs mer här.

Söker du en företagsanpassad utbildning?

Vi kan skräddarsy en kurs som matchar just ert företags förutsättningar. Vi kan anordna kurser på plats hos er eller lärarledda online med våra kompetenta och omtyckta kursledare. Hör av er till oss för att veta hur vi kan hjälpa just er.

BAM - stort öppet konto

Den här webbplatsen använder cookies till att förbättra din upplevelse som besökare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår integritetspolicy.

Läs mer